Maak de mooiste selfie’s met de selfie drone

Written by Harry Hilders on February 21st, 2017

Wat is een selfie drone?

Een selfie drone is, zoals de naam als zegt, een drone waarmee het mogelijk is om selfies te maken. De besturing van de selfie drone gaat met je mobiele telefoon. Het is mogelijk om een speciaal vliegprogramma op je telefoon te installeren waarmee je de drone kunt laten vliegen. Via wifi wordt de communicatie met de drone mogelijk gemaakt. Het opladen van de drone gaat via een accu.

Wat kan je allemaal doen met een selfie drone?

Met de selfie drone is het mogelijk om zogenaamde ‘dronies’ te maken. Dit betekent dat je met de drone kan filmen of foto’s kan maken. Ideaal wanneer je een groepsfoto wilt maken of wanneer je niet meer het risico wilt lopen dat je selfie stick in de weg zit. Bedenk je eens wat voor geweldige films en foto’s je kan maken vanuit de lucht! De kwaliteit van de films en foto’s verschilt per drone. Over het algemeen geldt: hoe duurder de drone, hoe beter de kwaliteit is van de films en foto’s.

Verschillende soorten selfie drones

Er zijn veel verschillende soorten selfie drones te vinden. De één met een nog betere camera kwaliteit dan de ander. Ook het vermogen van de accu’s is verschillend. Inmiddels zijn er verschillende startups voor het maken van nog geweldigere selfie drones. Zero Robotics is bijvoorbeeld bezig met de Hover Camera drone. Deze drone blijft om je heen hangen als een soort cameraploeg maar dan in de lucht. Door de drone via je telefoon te bedienen is het mogelijk om films en foto’s te maken. En dan hebben we nog de Air Selfie: deze miniatuur quadcopter heeft een camera en is zo klein dat deze in het hoesje van je telefoon past. Je kan je drone dan dus gemakkelijk overal mee naartoe nemen! De Selfly lijkt erg op de Air Selfie alleen is deze een stuk goedkoper.

Afbeeldingsresultaat voor selfie drone

 

 

Comments are closed.