Welke apps en gadgets zjin handig bij het verhuizen?

Written by Harry Hilders on January 8th, 2018

Verhuizen kan soms zo stressvol zijn. Er moet van alles geregeld worden en de dag van verhuizing is het vaak een hectische chaos. Gelukkig leven we in een moderne tijd, zodat je tegenwoordig volop gebruik kan maken van de nieuwste technische snufjes en gadgets op het gebied van verhuizen. Ook onze mobiele telefoon kan een ware bron van hulp zijn tijdens de verhuizing door middel van enkele slimme apps.

Handige gadgets voor je verhuizing

Tilband

Grote meubels verhuizen zijn altijd het lastigste. Soms heb je geen grip en zijn ze loodzwaar. De tilband daarentegen is een prima hulpmiddel. De band bind je om het meubelstuk en daarbij steek je je beide armen door het touw voor de beste grip. Zelfs als je geen enkele grip hebt met je handen, kan je het meubelstuk optillen met je armen, terwijl je lichaam heel ergonomisch recht blijft staan.

Tilband

Tilband

De Easy Move

Nog zo’n handig hulpmiddel bij het vervoeren van zwaar meubilair is de Easy Move. Eigenlijk bestaat dit alleen maar uit één stang met een wieltje. De Easy Move breng je aan onder het gewenste meubelstuk. Zodra het is aangebracht, kan men gemakkelijke wegrijden met het meubelstuk.

De Easy Move

De Easy Move

Trolley

Ze zijn er in allerlei verschillende afmetingen. Met een grote trolley kan je hele kasten en bankstellen simpel verplaatsen. Een trolley is onmisbaar bij een verhuizing.

De Trolley

De Trolley

De beste apps voor bij je verhuizing

CamToPlan

Meten is weten, met deze handige meetapp. Heb je geen meetlat meer nodig. Je meet met deze app elke ruimte in je nieuwe woning op, zodat je er gelijk een plattegrond mee creëert. Zo kan je via je plattegrond direct bepalen waar alles moet komen te staan.

CamToPlan

CamToPlan

Woon todo

Geef in deze app de datum van de aankoop van je woning en de datum van de sleuteloverdracht en hij maakt een gehele lijst, met alle dingen die je nog moet doen en regelen. Alles inclusief een volledige tijdlijn. Hij houdt zelfs rekening met levertijden van bijvoorbeeld een nieuwe keuken.

Woon to do

Ikea place app

Scan met deze app de vloer van je woning. En roep een Ikea product op die jij leuk vind. Op deze manier kan Ikea virtueel je gehele huis vullen met je favoriete meubilair.

Ikea place app

Ikea place app

 

Comments are closed.