Chronos verandert elk horloge in een smartwatch

Written by Harry Hilders on December 16th, 2016

chronos-smartwatch

De technologie staat vandaag de dag niet stil. Net als een horloge tikt het steeds maar verder in de toekomst. Die nieuwe technieken en producten die deze technologieën met zich mee brengen, zijn er soms sneller dan we verwachten. Soms zijn we er misschien nog niet klaar voor om datgene waar we reeds lange tijd aan gewend zijn in te ruilen voor iets nieuws. Ookal zijn we soms wel overtuigd van het nieuwe product. Neem nu bijvoorbeeld de smartwatch. Dit is een handig en vernuftig nieuw product. Sommige mensen zijn hierbij wel overtuigd van de voordelen die zo’n smartwatch kan bieden maar houden toch liever nog vast aan hun ‘gewone’ horloge. Ook daaraan heeft men in de wereld van de technologie gedacht!

De Chronos is de oplossing voor mensen die gewend zijn aan hun ‘gewone’ horloge maar toch willen genieten van de voordelen en functies van een smartwatch. Het apparaat heeft de grootte van een munt en wordt gewoon aan de onderkant van het horloge bevestigd. In no time maak je van je ‘ouderwetse’ horloge een gegeerd en modern gadget. De Chronos is uitgerust met Bluetooth om verbinding te maken met een Android of iOS toestel. Door middel van LED-verlichting en trillingen wordt je op de hoogte gebracht van notificaties wanneer je een bericht of e-mail vervangt. Ook wanneer je gebeld wordt, word je op deze manier op de hoogte gebracht. Deze verlichting en de mate en frequentie van deze trillingen kun je helemaal afstemmen op jouw voorkeuren. Je hebt de keuze uit maar liefst 56 verschillende combinaties!

Met dit nieuwe gadget kun je onder meer het aantal stappen (laten) tellen dat je zet. Dit apparaatje beschikt ook over een ‘find your phone functie’. Zo weet je in een mum van tijd waar je je telefoon nu weer hebt achtergelaten. Maar je kunt er ook je muziekspeler mee bedienen door middel van bewegingen. De Chronos heeft een ingebouwde batterij die kan worden opgeladen zonder het apparaatje van het horloge te moeten verwijderen. Deze gaat zo’n 2 dagen mee. Het apparaatje is bovendien ook waterbestendig. Ontdek deze, en nog meer, voordelen!

 

Comments are closed.