De kleinste draadloze oordopjes

Written by Harry Hilders on August 21st, 2017

Airpod heeft de kleinste, draadloze oortjes

Apple is de trendzetter als het gaat over de kleinste, draadloze oortjes. Een product waarvan we allemaal wisten dat het er een keer zou komen. Nou, het is zover. Lelijke draden zijn verleden tijd en met bluetooth 5.0, wat de airpods hebben is het bereik gigantisch geworden.

Wat zijn de voor- en nadelen van Airpod?

Zoals elk product op de markt, hebben ook de airpod voor- en nadelen.

De voordelen

* Geen kabels meer
* Te koppelen aan verschillende apparaten
* Oplaadbaar
* Drie uur te gebruiken
* Ergonomisch

Geen kabels meer

De airpod van Apple maakt kabels overbodig. Niets geen geklungel. dus meer met te korte- en of lange draden. Om over breuken in de kabels maar te zwijgen. De oortjes zijn volledig draadloos en daardoor zeer ideaal in gebruik.

Te koppelen aan verschillende apparaten

De airpods zijn aan verschillende apparaten te koppelen. Dus mocht onverhoopt je telefoon gaan en je hebt ze daaraan gekoppeld dan wordt er automatisch overgeschakeld.

Oplaadbaar

De airpods worden geleverd in een stevig doosje. Dit biedt niet alleen bescherming, ze zijn er ook mee op te laden en niet geheel onbelangrijk is het formaat van het doosje. Dit is namelijk makkelijk op te bergen.

Drie uur te gebruiken

Gemiddeld gaan de oortjes drie uur mee, voor ze weer in de oplader moeten.

Ergonomisch

Over conform is nagedacht. De oortjes zijn ergonomisch in gebruik en voelen prettig aan, waardoor de luisterbeleving optimaal is.

De Nadelen

* Makkelijk te verliezen
* Lelijk

Makkelijk te verliezen

Door het relatief kleine formaat is de verlieskans groter geworden. De oortjes direct, na gebruik opbergen is dus een vereiste. Dit voorkomt zoekwerk.

Lelijk

Elke verandering heeft tijd nodig en misschien is dat het wat maakt dat de meeste mensen de airpods niet moeders mooiste vinden.

Wat kosten de kleinste en draadloze oortjes?

De oortjes van Apple kosten circa 179 euro bij verschillende winkels en webshops te koop. Hierbij wordt de standaard garantie geleverd.

Afbeeldingsresultaat voor airpod

 

Comments are closed.