5 Gadgets voor in de auto

Written by Harry Hilders on November 16th, 2017
Vijf gadgets voor in je auto
Gadgets, niet alleen leuk om te hebben en om mee te spelen, ook heel handig en zinvol soms. Hieronder een 5-tal gadgets voor in je auto die je niet mag missen:

1. De dashboardcamera

Helemaal hip tegenwoordig, bewijzen wel de talloze filmpjes op YouTube die gefilmd zijn door dashboardcamera’s. Maar het gaat niet alleen om de fun. Een dashboardcamera is erg handig, als er bijvoorbeeld een ongeluk voor je plaatsvindt kan je als getuige de beelden tonen, maar ook als jezelf bij een ongeluk betrokken bent, is het een heel handig hulpmiddel, om aan te tonen wie de schuldige is. Veel dashboardcamera’s hebben bovendien extra functies, zoals flitspaalsignalering of motion detection, zodat de camera automatisch gaat filmen als er beweging om je auto is waargenomen.

Dashboard camera

Dashboard camera

2. Glow in the dark asbak

Ook voor de rokers hier een gadget. Iedere roker kent het wel, wanneer je in het donker rijdt en tijdens het rijden een sigaretje rookt. De auto is van binnen donker en is het lastig om het asbakje te vinden, zodat je as altijd op de grond beland. Maar niet met deze glow in the dark asbak met randjes aan de bovenkant die licht geven.

3. GPS Tracker

Weet je zeker dat degene aan wie je je auto even uitleent niet doorrijdt naar Spanje? Met de GPS tracker volg je je auto via de bijgeleverde software. Stel de software in dat je automatisch een alarm krijgt, wanneer je auto een bepaalde grens overgaat.

4. Bandenspanningscontrolesysteem

Je kent het wel; getankt, wegrijden en dan schiet het je ineens te binnen dat je vergeten bent de bandenspanning te meten. Monteer de sensoren aan de banden en het display geeft aan hoe het er met je banden voorstaat.

5. Drop Stop

Laat jij ook vaak, bijvoorbeeld je telefoon op de grond van de auto vallen? En dan geen ruimte tussen de stoel en de middenconsole om je hand te steken. De Drop Stop voorkomt dit soort ergernissen. Verkrijgbaar per twee.

 Drop Stop

Drop Stop

 

Comments are closed.