5 Gadgets voor op vakantie

Written by Harry Hilders on November 20th, 2017

Ben jij een backpack reiziger, iemand die aan stedentrips doet, of ben je juist iemand die heerlijk de hele dag aan het strand ligt? Het maakt niet uit welk type reiziger je bent, handige en leuke gadgets voor je reis, kan je altijd gebruiken. Hier vind je al een een selectie van leuke gadgets. Daarnaast volgt hier een beschrijving van de meest leuke gadgets.

Kras wereldkaart

Ben je een veelvuldig reiziger en raak je ook een beetje het zicht kwijt, in welk land je nu wel of niet geweest bent? Niet met deze kras wereldkaart. Hang deze persoonlijke wereldkaart aan de wand en kras bij terugkeer van je reis, het land waar je geweest bent weg. De toplaag van deze kaart bestaat uit een laagje goudkleurige folie. Kras het betreffende land weg en je land komt in kleur tevoorschijn, met enkele geografische gegevens.

Kras wereldkaart

Kras wereldkaart

Bluetooth bagageslot

Je kent ze vast wel, die waardeloze slotjes die je wel eens aan koffers ziet hangen. Niet met deze elektronische Bluetooth bagageslot. Nooit meer je sleutel verliezen of de code van het cijferslot vergeten. Met je mobiel het slot vergrendelen en ontgrendelen, waardoor je helemaal geen code meer nodig hebt. Track en Trace functie en een alarm, wanneer je bagage zich verplaatst, zonder jouw medeweten. Zo kun je voortdurend je bagage in de gaten houden.

Bluetooth bagageslot

Bluetooth bagageslot

 

Powerbank

Geen reiziger kan meer zonder de powerbank. Zit je in een afgelegen gebied zonder elektriciteit en je hebt je telefoon of laptop nodig, laad deze op met de powerbank. Tegenwoordig in heel handige formaten verkrijgbaar, zelfs beschikbaar met handige functionaliteiten die je in het dagelijks leven ook nodig hebt, zoals spiegeltje en opbergvakje, maar ook te verkrijgen als sleutelhanger en ledlampje.

Powerbank

Powerbank

Mini Lomo instant camera

Natuurlijk kan je prachtige digitale foto’s maken met je smartphone en deze ook nog tot in elk detail perfect bewerken, maar de charme van het fotograferen en afdrukken bestaat dan niet meer. Niet met deze Lomo instant camera. Met een druk op de knop, komt er een foto in creditcard formaat uit. Handig als je je reisgenoten die je onderweg tegenkomt wilt verrassen met een leuke herinnering.

Mini Lomo instant camera

Mini Lomo instant camera

TanSafe zonnecrème met opbergvak

Handig voor op het strand, zonnecrème met een opbergvak. Handig als je even je plek moet verlaten, dan kan je toch al je persoonlijke spulletjes nog meenemen.

 

Comments are closed.