Deze gadgets mogen niet ontbreken in je keuken!

Written by Harry Hilders on December 15th, 2017

Ieder jaar komen er nieuwe keukengadgets bij die handig, makkelijk, mooi en nuttig zijn. Maar daarentegen komen er ook gadgets bij die onhandig, moeilijk, lelijk en nutteloos zijn. Wat zijn nu de leukste en vooral alles-in één onmisbare keukengadgets van 2018? Mijn populaire top 5 keukentrends, die niet mogen ontbreken in de keuken van nu.

Airfryer
In 2010 kwam de eerste Airfryer op de markt. Nu bijna acht jaar later is de Airfryer XL populairder dan ooit. Tegenwoordig houdt heel Nederland van gezond en wordt er op gelet wat we naar binnen krijgen. De Airfryer frituurt met hete lucht, zonder vet. Geen nare luchtjes in huis, de pan is makkelijk schoon te maken ( en ziet er nog leuk uit ook!), en bovenal is de Airfryer veilig om mee te werken.

Airfryer - keukengadgets

Airfryer – keukengadgets

Sushi Bazooka
Dol op sushi en hou je van DIY? Met de Sushi Bazooka kan iedereen sushi maken! Het kan gewoon nooit mislukken en heb je eenmaal de slag te pakken, dan is deze sushi rol maker een onmisbare gadget in je keuken. De rol vul je de ene kant met sushi- rijst, in het midden groente of vis en de andere helft met sushi-rijst. Met nori-blad oprollen en je sushi rol kun je in stukjes snijden.

Sushi bazooka - keukengadget

Sushi bazooka – keukengadget

Pizzamaker
In een handomdraai je favoriete pizza maken, met een diameter tot wel 30 centimeter. Elektrisch en een afneembare anti-kleefbakplaat. Ingrediënten worden gelijkmatig gegaard en gegrild, door de hitte-elementen. Makkelijk in onderhoud en altijd verse pizza als je trek hebt!

Pizzarette

Pizzamaker

Kruidenpotten
Niets is zo geurig in je keuken als de geur van verse kruiden. Zelf kruiden kweken hoort helemaal in de tijd van nu. Basilicum, peterselie en bieslook zijn een paar voorbeelden ervan. Goedkoop, functioneel en makkelijk te kweken. Bovendien fleuren de kleur groen je keuken flink op!

Kruidenpotten

Kruidenpotten

Knoflooksnijder
Stinkende handen zijn verleden tijd met behulp van een knoflooksnijder. De teentjes in zijn geheel bovenin de roller stoppen en op je snijblad kun je de fijn- of grof gehakte teentjes uitrollen. Makkelijk schoon te maken en duurzaam in gebruik doordat de mesjes van RVS is.

Knloflookpers

Knloflookpers

 

Comments are closed.