Transparante Samsung-camera

Written by Harry Hilders on March 19th, 2014

Samsung wil een camera op de markt brengen met een transparant display. Leuk daaraan is dat je bij het maken van een foto de gefotografeerde kunt blijven aankijken, meldt de Wall Street Journal woensdag op basis van een Zuid-Koreaanse patentaanvraag. Op een tekening is te zien dat het doorzichtige scherm meer dan de helft van het apparaat in beslag neemt, naast een kleiner deel met de lens en sluiterknop. Het is nog niet duidelijk welke technologie Samsung meeneemt om het scherm transparant te maken. Eerdere patentaanvragen van Samsung die te maken hadden met transparante gadgets hebben nooit het levenslicht gezien. Onduidelijk is dan ook of Samsung concrete plannen heeft om de in het patent omschreven camera op de markt te brengen.

 

Comments are closed.