De musthave gadgets voor de iphone, deel 2

Written by Harry Hilders on September 25th, 2014

Vorige week deelde ik met jullie al superleuke gadgets. Omdat er zo veel gadgets op de markt zijn en ik er maar niet over uitgepraat lijk te raken ga ik in dit artikel verder op de leuke hebbedingetjes.

1. XiStera: Een met kickstarter gefinancierde gadget die essentieel is voor je iphone als je goede flits foto’s wilt maken. Daarnaast heeft hij een gaatje om hem aan je sleutelbos te bevestigen, is het een flessenopener, heeft hij een LEDlicht en tenslotte haakjes om je oordopjes aan op te rollen. Multifuncioneel dus!

Schermafbeelding 2014-09-17 om 14.18.48
2. Koubachi Wi-Fi Plant sensor outdoor: Hoewel veel apparatuur je verplicht om binnen te blijven is deze gadget speciaal ontworpen voor buitengebruik. Dit handige apparaatje kan je in je plantenbak stoppen waardoor hij met behulp van een app jou op de hoogte houdt van de gesteldheid van je planten. Is het te warm, te droog, of juist veel te vochtig? Hij weet het allemaal.

Schermafbeelding 2014-09-17 om 14.35.50
3. Ion Audio Guitar Apprentice (iOS): In deze gitaar stop je je eigen tablet en je voel je een ware rockster! Het werkt samen met GarageBand (een app die standaard op de Macbook en andere apple producten zitten). Neem je eigen muziek op, mix het, en genieten maar!

Schermafbeelding 2014-09-17 om 14.36.07
4. OnLive: Dit geweldige apparaatje met vier propellers is met behulp van een app te besturen, geweldig! Daarnaast bevat het ook nog eens een camera waarmee je geweldige shots kan maken van bovenaf.

 

Comments are closed.