Top 10 cadeau gadgets

Written by Harry Hilders on June 17th, 2016

Vind jij originele en handige hebbedingen ook zo leuk om te krijgen (of te geven)? Hier komen mijn favorieten!

1. Lichtbox

Lichtbox la chaise longue
Jouw huis krijgt een unieke blikvanger, die jij zelf bepaalt. Haal jouw creativiteit naar boven en pas jouw lichtbak aan naargelang de stemming!
lichtbox gadget

2. Cameralenzen voor jouw smartphone

Kikkerland cameralens
Als je van fotograferen houdt (zoals ik) dan betekenen dit setje van 3 lenzen een ‘must’ voor jouw telefoon of tablet. Nog betere foto’s op Instagram en Facebook door de macro-, fisheye- en groothoeklens!

cadeau3

3. Oplaadboom

Design boom

Met al onze smartphones, tablets en laptops liggen heel wat draden verspreid over de hele huiskamer. Herkenbaar? Deze oplaadboom vind ik dé oplossing om alle electronica te centraliseren en op te laden. Netjes weggewerkt en de magnetische boom zelf kan je gebruiken voor lieve berichtjes of om spulletjes in te hangen.

oplaadboom

4. Waszak

Handige waszak
Als fervente globetrotter ken ik de vervelende momenten wanneer je beseft dat jouw vuile was door jouw frisse spullen in de valies liggen. Daarom staat deze toffe waszak hoog genoteerd. Handig!

cadeau5

5. Ook fan van Breaking bad?

Breaking Bad lampen

Zelf ben ik groot fan van Breaking Bad. Deze lampjes vind ik dan ook super grappig in de Heisenberg outfit… Let’s cook!

cadeau1

6. Jouw eigen beamer!

Beamer voor smartphone

Je hoeft niet meer naar het kleine schermpje te staren. Nu kan je zelf jouw smartphone in deze kartonnen beamer plaatsen. Laat jouw vakantiefoto’s zien geprojecteerd op de muur. Of kijk in groep naar een film!

cadeau6
7. Voor de theeliefhebbers

Chinese vissers theezakjeshouder
Als rasechte theemuts hou ik van grappige theezakhouders. Deze Chinese vissers houden jouw thee aan het lijntje!

cadeau7

8. T-shirt met eigen ledtekst

LED T-shirt
Maak jouw eigen tekst in LED op een T-shirt en verander zoveel je wilt! Knap op de zomerfestivals om jouw favoriete groep te laten schijnen of maak reclame voor jouw eigen bedrijf of product.

gadget1

9. Ventilator

Ventilator zonder bladen
Zomerse temperatuur op komst? Dan kan je deze ventilator zeker gebruiken. Hip design en hij werkt door middel van een bevroren speciale spons. Jawel!

cadeau8

10. Lichtslinger

Exotische lichtslinger
De BBQ-s komen eraan! Maak jouw tuin extra gezellig met prachtige lichtjes. Mijn voorkeur gaat uit naar deze groene palmbonen en roze flamingo’s.

lichtslinger

 

Comments are closed.