Top vijf Pokémon gadgets

Written by Harry Hilders on August 5th, 2016

Pokémon GO heeft de wereld veroverd. Het is een ware hype waardoor zowat iedereen van de bank af komt en naar buiten gaat om Pokémon te vangen en te trainen. Miljoenen Pokémon GO spelers willen naast het vangen van alle Pokémon, ook graag alle leuke Pokémon gadgets verzamelen. Ben jij ook een Pokémon fan én daarnaast ook nog een gadget liefhebber, dan zijn de volgende vijf Pokémon gadgets misschien wel iets voor jou.

1. Pokébal powerbank
De Pokébal powerbank staat met stipt op nummer één. Je herkent het vast wel dat je je ergens op straat of in het struikgewas bevindt, op zoek naar zeldzame Pokémon. En plotseling valt je telefoon uit, je batterij is leeg. Daar gaat je vangst. Met deze powerbank in de vorm van een Pokébal heb je altijd een voldoende opgeladen batterij en hoef je je geen zorgen te maken dat je telefoon ineens uitvalt.

Pokemon 1

2. Pokédrone
Soms zitten zeldzame Pokémon op de meest onmogelijke plekken verstopt. Met je telefoon op de Pokédrone kun je vanuit de lucht je favoriete Pokémon vangen, zonder zelf in gevaarlijke situaties terecht te hoeven komen. Vanaf de grond kun je veilig de Pokédrone controleren met een joystick.

pokemon 2

3. Telefoonhouder op de fiets
Ben jij het type Pokémon verzamelaar die niet graag rondwandelt, maar liever te fiets Pokémon vangt. Dan kan een telefoonhouder op je fiets uitkomst bieden. Deze houder bevestig je aan het stuur van je fiets, waardoor je recht vooruit blijft kijken tijdens het fietsen en je het aankomende verkeer sneller in de gate hebt. Nog een voordeel van Pokémon zoeken op de fiets is natuurlijk dat je sneller bent dan te voet en daardoor meer Pokémon op je pad krijgt.

pokemon 3

4. Pokémon telefoonhoesje
Wanneer je anderen duidelijk wilt laten merken dat je een echte Pokémon trainer bent en andere Pokémon fans aan wilt trekken, kun je uit honderden verschillende Pokémon telefoonhoesjes kiezen. Als er op de achterkant jouw favoriete Pokémon tentoongesteld staat is het voor anderen een stuk duidelijker wat je op je telefoon doet en kom je makkelijker in contact met andere Pokémon liefhebbers.

pokemon 4

5. Pokémon horloge
Het is gemakkelijk jezelf helemaal te verliezen in het vangen van Pokémon. Maar het is ook belangrijk om grip op de realiteit te houden. Zo is het bijvoorbeeld wel handig als je weet wanneer het etenstijd is. Met een hippe Pokémon horloge kun je niet alleen de tijd in de gate houden, maar worden jij en anderen herinnerd aan je passie voor Pokémon.

pokemon 5

 

Comments are closed.