Slim op reis met de Modobag

Written by Harry Hilders on September 8th, 2016

Modobag
Als je veel reist dan weet je vast wel hoe veel kilometers je soms te voet moet afleggen. Dit kan zijn omdat je op een groot internationaal vliegveld bent waar je ver verwijderd bent van de gate of misschien ben je net geland en op weg naar de uitgang. De Modobag is één van de handigste gadgets van de laatste jaren, eigenlijk is het geen gadget meer te noemen maar een bijna essentieel onderdeel van je reis.

Wat is het?
De modobag is een reiskoffer, maar niet zomaar een reiskoffer. In de koffer is een echte elektrische scooter geïntegreerd. Je kunt dus bovenop je koffer zitten en via een stuur dat uit de koffer komt kan je rustig cruisen naar je bestemming. Er zit een zeer krachtige accu in die ook meteen dient als power-pack voor je laptop, tablet of smartphone. Wat ook nog mogelijk is, is een simkaart in de Modobag plaatsen waardoor hij traceerbaar wordt via GPS.

modobag

Kenmerken
De Modobag kan een gewicht aan van ongeveer 120 kilo, dit is dus ruim voldoende voor de gemiddelde persoon. Verder heeft de koffer een inhoud van 32 liter, dit is behoorlijk groot voor een koffer die je zelf kan besturen! De koffer is wel redelijk zwaar met 8.6 kilo. Dit lijkt weinig, maar het is helaas teveel om hem als handbagage in het vliegtuig mee te nemen aangezien je dan nog maar 1.4 kilo over hebt. Verder heeft de scooter een topsnelheid van 15km/h en met een volle oplaadbeurt kan je er 12 kilometer mee afleggen. Dit is dus best aanzienlijk.

Voordelen
Er zitten enorme voordelen aan de Modobag en is een zeer innovatief product. Een lange reis maken is op zich al een flinke taak waar er vaak slecht geslapen e.d. wordt. Om dan ook nog een lange afstand te voet te moeten afleggen is vaak teveel. De Modobag voorziet in deze behoeftes en alles wat je eerst te voet deed kan nu met deze geweldige koffer/scooter hybride gedaan worden.

 

Comments are closed.