Apple-watch: wat kan je ermee?

Written by Harry Hilders on January 23rd, 2017

Afbeeldingsresultaat voor apple watch

De Apple-watch is één van de leukste nieuwe snufjes van Apple. Het is een mini-computer die je om je pols draagt en eruit ziet als een horloge. Naast de tijd aflezen, kan je nog zo veel meer met de Apple-watch. In dit artikel vind je de leukste applicaties.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws

Net zoals met je ‘gewone’ iPhone, kan je via de Apple-watch berichtjes versturen, telefoontjes aannemen en foto’s versturen. En wanneer je over de wijzerplaat omhoog veegt, krijg je al je afspraken te zien.

Zorgen voor je gezondheid

De Apple-watch helpt je om voor je gezondheid te zorgen. Zo geeft het horloge bijvoorbeeld weer wanneer het tijd is om recht te staan en even rond te lopen. Daarnaast kan je ook je hartslag meten tijdens het lopen, en is er een stappenteller ingebouwd in het systeem. Een muziekje opzetten bij het lopen? Ook dat is mogelijk, want op het toestelletje er is ruimte voorzien voor zo’n twee gigabyte aan muziek.
Een gezonde geest in een gezond lichaam, want met de Apple-watch krijg je ook rust in je hoofd. Dankzij een handige app die een overzicht weergeeft van je belangrijkste taken, houd je het hoofd koel in stressvolle situaties.

Handige snufjes

Naast al deze nuttige applicaties, zijn er ook heel wat handige snufjes. Dankzij een speciale app bijvoorbeeld kan je alle locaties in je buurt terugvinden die nuttig kunnen zijn. Van pinautomaten, over restaurants tot parkeerplaatsen, al deze locaties vind je terug met één druk op de knop.
Met de Apple Pay-applicatie kan je met een simpele druk op de knop een betaling uitvoeren. Door twee keer op de kroon van de appel (de knop aan de zijkant) te drukken, en je horloge in de buurt van de betaalterminal te houden, kan je heel gemakkelijk betalen in de supermarkt.

De Apple-watch gaat ongeveer achttien uur mee zonder op te laden, of achtenveertig uur wanneer je het horloge ook alleen als horloge gebruikt. En het prijskaartje dat eraan vast hangt? De prijzen variëren tussen de €400 en €11.000. Bedenk wel dat je zonder iPhone geen gebruik kunt maken van de Apple-watch.

 

Comments are closed.