Spreek een nieuwe taal in 3 weken met de Babbel-app

Written by Harry Hilders on September 18th, 2017

Een nieuwe taal leren in 3 weken met de Babbel-App

Een nieuwe taal leren

Een nieuwe taal leren kost vaak veel tijd en motivatie. Uit jezelf is het bijna onmogelijk een nieuwe taal te leren en cursussen of lessen nemen duren vaak lang. Ook ben je gebonden aan de les of de cursus en kan je er om heen zelf niet veel oefenen of leren. Gelukkig bestaat de perfecte manier van een nieuwe taal leren: de Babbel app.

Babbel app

Babbel applicatie

Hoe werkt de Babbel app?

De Babbel app biedt 11 talen aan: Spaans, Frans, Italiaans, Portugees, Duits, Zweeds, Turks, Pools, Indonesisch, Engels en Nederlands. De app leert je de grammatica, woordenschat, standaard zinnetjes en uitspraak van de door jou gekozen taal. De Babbel applicatie is interactief, zo kun je bijvoorbeeld een Spaans gesprekje voeren. Je kunt jezelf ook allerlei woorden en zinnen overhoren.

Kosten van de Babbel app

De app downloaden zelf is gratis, om te beginnen met een cursus moet je echter betalen. Bij het betalen voor de service onderscheidt Babbel zich van andere taalcursussen: Je betaalt niet in één keer voor de gehele cursus, maar je sluit een abonnement af. Zodra de motivatie weg is gezakt of je wilt stoppen met het leren van de taal, stop je simpelweg met het abonnement.
Je betaalt €9,95 per maand, €19,95 per kwartaal of €33,30 per half jaar. Als je binnen 20 dagen besluit dat het je toch niet bevalt, krijg je je geld weer terug.

Voordelen van de Babbel app

Omdat deze talencursus op je mobiel zit, heb je hem altijd bij de hand. Je kunt leren waar, wanneer en hoe je maar wilt. Ook kun je er voor kiezen de ene keer 5 minuten te leren of oefenen, en er de andere keren langer te leren. Kortom, je bent een nieuwe taal aan het leren op freelance basis!

 

Comments are closed.