Hebbedingetjes die je gewoonweg moet hebben deze zomer

Written by Harry Hilders on February 28th, 2018

Dé must-haves voor de zomer

Oh, de zomer. Wat kijken we er met zijn allen toch weer naar uit om weer lekker zonder jas de deur uit te kunnen en om in het zonnetje op een terrasje te kunnen gaan zitten. Maar wat maakt zo’n (warme) zomer nu wat gemakkelijker?

Een usb-koeler

Deze kun je al voor een paar euro krijgen bij bepaalde winkels en wat zijn we toch dankbaar dat deze dingen bestaan, vooral als het boven de 30 graden Celsius is en we, achter onze laptops, verlangen naar wat frisse lucht. Zo’n usb-koeler kun je aan je laptop of computer aansluiten en kan bijvoorbeeld een waaiertje of een mini-airco zijn die voor wat verkoeling zorgt.

usb koeler

usb koeler

Een (waterproof) Bluetooth speaker

Je wilt, als je lekker aan het zonnebaden bent, waarschijnlijk wel lekker naar muziek luisteren zonder dadelijk een witte lijn over je lichaam te hebben lopen van het kabeltje van je koptelefoon of oortjes. Zo’n bluetooth speaker is dan een perfecte oplossing. Wist je dat er zelfs waterproof Bluetooth speakers bestaan? Die kun je dus ook lekker meenemen in het zwembad! Dat is nog eens een win-win situatie!

 (waterproof) Bluetooth speaker

(waterproof) Bluetooth speaker

Glazen die je in kunt vriezen

Er bestaan glazen die je in de diepvries kunt leggen en die vervolgens bevriezen. Dit is echt het perfecte glas als je graag van je koude drankje wilt genieten zonder dat het snel lauw-warm wordt!

Een beetje cultuur

Je zult nu wel denken; huh? Maar bekijk het eens zo; in een museum of een bibliotheek is er negen van de tien keer een airco aanwezig én het is er lekker rustig en stil. Als je dat fijn vindt, ga dan eens naar een museum toe en bekijk schilderijen uit de tijd van het magisch realisme. Of droom lekker weg in een boek wat over het magisch realisme, of een ander onderwerp naar keuze, gaat.Geniet lekker van de zomer en haar warme weer en breng de tijd door met naasten en vertrouw me erop dat jouw zomer een hele leuke gaat worden!

 

Comments are closed.