Krassen, krassen, krassen!

Written by Harry Hilders on July 14th, 2011
Harry Hilders - KrasmapVoor iedereen die naast z’n iPhone-app, z’n sociale-media-vakantie-apps en z’n Flickr-vakantiefotoboek ook graag een tastbaar bewijs van zijn reislust wil hebben – of voor mensen die gewoon enorm van krassen houden – is er de Scratch Map:  jouw persoonlijke wereldkaart.
De wereldkaart op de ScratchMap is in eerste instantie helemaal goudkleurig, maar ben je in het buitenland geweest, dan kras je over de kaart en krijgt het betreffende land ineens een lekker kleurtje. Net als jij op vakantie! Enorm handig bij de vakantieverhalen, volgens megagadgets.nl, want: “Iedereen die graag op reis gaat […] weet dat je niet elk plaatsje op de landkaart makkelijk kunt terugvinden op om het te laten zien aan iemand.” Maar als alleen Spanje groen is, dan is dat inderdaad niet meer ingewikkeld! Daarnaast bespaar je jezelf heel wat “ellende van overbodige pennensets, stickers of punaises om je reizen bij te houden op je wereldkaart”. Ook al zo’n ontzettende waarheid! Eigenlijk is er geen enkele reden om de kaart nog níet te hebben gekocht. Waar wacht je nog op?
 

Leave a Comment