Altijd op blote voeten lopen met Nakefit

Written by Harry Hilders on July 18th, 2017

Loop je ook het liefst de hele dag op blote voeten? Dan kan ervaring je leren dat dit niet altijd optimaal is. Zo is de vloer vaak vies waardoor je smerige voeten krijgt, maar nog vervelender zijn steentjes of scherpe stukjes op de grond waar je je voeten aan kan openhalen. Dan zijn er nog wel slippers en open schoenen, maar dat is toch niet hetzelfde als blote voeten. Gelukkig is daar nu de uitvinding die hier verandering in brengt. Nakefit heeft plakslippers ontworpen waardoor je nu de hele dag op bloten voeten kan lopen.

Plak je schoenen aan

Trek je veters niet aan, maar plak je schoenen aan. Deze plakslippers zijn een soort van stikkers die je op je voeten kan plakken waardoor je voeten beschermd zijn tegen ruwe gronden en vuil maar dus wel op blote voeten kan lopen. De stickers zijn hypoallergeen en eenvoudig aan te brengen en los te halen. Ze kunnen een hele dag blijven zitten en zijn enorm stevig. Met deze schoenstickers ben je dus verzekerd van een optimale blote voeten ervaring en hoef je dus nooit meer belemmerd te worden door schoenen.

Waar verkrijgbaar

De Nakefit zijn enorm populair en vooral online te bestellen via hun eigen site, maar we zien ze ook steeds meer bij andere leveranciers. De stickers zijn in allemaal felle en leuke kleurtjes te bestellen en ze zijn dus best opvallend. Modieus kunnen we ze niet noemen, maar praktisch zijn ze zeker.

Wil je ook het liefst de hele dag op blote voeten kunnen lopen zonder problemen? Dan zijn de stickers van Nakefit de oplossing voor jou. Deze stickers plak je op je voeten en je bent zo beschermd en kunt de hele dag lopen zonder schoenen aan te hebben en hebt geen kans op eelt of wondjes van het lopen, ideaal dus. Loop heerlijk op je blote voeten waar je maar wilt.

 

Afbeeldingsresultaat voor nakefit

 

Comments are closed.