De 5 leukste apps op de tablet

Written by Harry Hilders on February 28th, 2018

Soms is het wel eens fijn om domweg een paar uur te spellen op je tablet. Hieronder brengen we in kaart welke 5 apps het leukste zijn om te spelen.

5. Pokemon GO

Vorig jaar zomer is het spelletje zeer populair geweest op mobile, maar ook  op de tablet is het mogelijk om Pokemon Go te spelen. Pokemon Go is een spel waarbij je in real life door een Pokemon spel loopt. Op bepaalde locaties kun je pokemons vangen en levels halen door vaker te gaan lopen.

Afbeeldingsresultaat voor pokemon go

4. Rollercoaster Tycoon

Rollercoaster was vroeger een van mijn favoriete spellen op de pc. Momenteel speel ik het spel op mijn tablet. Rollercoaster Tycoon is een simulatiespel, waarbij je je eigen pretpark kan bouwen. Het is mogelijk om te kiezen uit verschillende design, attracties en meer om je pretpark te personaliseren naar jouw keuze.

Afbeeldingsresultaat voor Rollercoaster Tycoon

3. De Sims Freeplay

De sims Freeplay is een simulatiespel, waarin je je eigen stad uitbouwt door te zorgen voor verschillende mensen (sims). In de sims kun je virtuele personages aanmaken en hun hele leven uitstippelen. In de game modus kun je de volledige stad uitbouwen door huizen te bouwen en in te richten en de stad leefbaar te maken.  De sims hebben ieder hun eigen behoefte die dagelijks moet worden bevredigt en waarbij je ze voedt, laat douchen, werken en slapen.

Afbeeldingsresultaat voor De Sims Freeplay

2. Snakebird

Snakebird is een applicatie waarbij je puzzels moet oplossen om een level hoger te komen. Hoe verder je bent in het spel, des te moeilijker de puzzels worden. De puzzels zijn niet gericht op de jongere generatie, maar zijn zo ingericht dat ze ideaal zijn voor volwassen om het geheugen weer even op te krikken.

Afbeeldingsresultaat voor Snakebird

1.  Candy Crush

De onverslagen favoriet is dan toch echt wel Candy Crush. Candy Crush is een spel bestaat uit veel levels en waarbij je snoepjes moet combineren om de levels te halen. In het spel kun je ook speciale snoepjes creëren door de juiste combinaties te maken. Er zijn 3 verschillende speciale snoepjes die je tijdens het spel kunt krijgen, namelijk de gestreepte snoepjes, ingepakte snoepjes en kleurenbom.

Afbeeldingsresultaat voor Candy Crush

 

Comments are closed.