De beste 5 wintersport gadgets

Written by Harry Hilders on March 19th, 2018
Voordat straks de lente definitief gaat doorbreken, heb je nog even tijd om op wintersport te gaan, zodat je dit jaar nog één jaar volop kunt genieten van de sneeuw en uiteraard de gezelligheid van familie of vrienden om je heen, in een winters landschap. Skiën en snowboarden zijn de meest beoefende sporten tijdens de wintersport. Helemaal leuk wordt het, wanneer je je wintersport kunt combineren met enkele handige gadgets. Hierbij een overzicht van de 5 beste gadgets die je tijdens je wintersport kunt gebruiken.

1. Airdog

Hoe gaaf is het om spectaculair beelden op social media te zetten, waarin je skiet in een prachtige besneeuwde omgeving? Dit is gemakkelijk te doen met de Airdog. De Airdog is een speciale opklapbare drone die je automatisch volgt. Je kunt hem voorzien van een GoPro-camera, zodat je de meest prachtige beelden kunt schieten. Met een speciaal armbandje kan je de drone besturen, waarmee je jezelf op een spectaculaire wijze kunt presenteren.

2. BearTek handschoenen

Uiteraard heb je in de sneeuw je handschoenen aan, maar dat maakt het wel lastiger om je telefoon en overige elektronica te bedienen. Maar niet met BearTek handschoenen. Met deze elektronische handschoenen, kun je via Bluetooth je telefoongesprekken beantwoorden, een GoPro-camera aansturen of muziek beluisteren. Vergeet niet ‘s avonds je handschoenen aan de lader te leggen.

3. Digitale inlegzolen

Speciale inlegzolen om je voeten lekker warm te houden, zijn eigenlijk onontbeerlijk. Deze inlegzolen zijn via Bluetooth te besturen, zodat je ze kunt laten verwarmen wanneer jij wilt. Daarnaast kunnen de inlegzolen statistieken bijhouden, bijvoorbeeld hoeveel calorieën je kwijt bent geraakt.

4. TRACE sensor

Wil je nadat je geskied of gesnowboard hebt, je prestaties bekijken, dan heb je de TRACE sensor nodig. Deze sensor plakje je op je ski of snowboard. Hierbij worden snelheid, hoogte en locatie nauwkeurig bijgehouden. Ook kan de sensor de beelden van je GoPro-camera automatisch organiseren.

5. Oakley Airwave Skibril

Deze skibril werkt als een soort Google Glass bril, waarin een extra projectielens is ingebouwd. Alle informatie wordt zo direct op je oog geprojecteerd en kan je informatie verschaffen over je snelheid en je hoogte, maar is ook op je smartphone aan te sluiten via Bluetooth, zodat je muziek kunt luisteren of navigatie regelen.

 

Comments are closed.