5 handige hardloopgadgets bij het sporten

Written by Harry Hilders on April 13th, 2018

Een rondje hardlopen; je houdt ervan of je haat het. Maar als je nu een persoon bent die deze activiteit graag doet, dan kunnen sommige dingetjes weleens handig zijn. Wat zijn nu echte handige hardloopgadgets die je eigenlijk echt moet hebben?

Een sportarmband

Als je naar muziek wilt luisteren, of als je gewoon simpelweg je telefoon bij de hand wilt hebben tijdens je hardloopsessie: een sportarmband biedt altijd uitkomst. Je hebt zo namelijk beide handen vrij en kunt vrij bewegen zonder dat je telefoon/de sportarmband in de weg zit.

sportarmband

Oordopjes of een koptelefoon

Als je graag naar muziek luistert is het handig om fijne oordopjes te hebben die niet snel uitvallen en dus stevig vastzitten in je oren. Maar als je liever een koptelefoon hebt, kan dat natuurlijk ook! Je kunt ervoor kiezen om een van deze twee artikelen draadloos of met draad te kopen. Als je vaak hardloopt is het aan te raden een draadloze te pakken, zodat het kabeltje nooit in de weg zit.

Oordopjes

Een activitytracker

Je kunt wel een app op je telefoon hebben, maar niks komt in de buurt van een activity trakcer of smart watch. Het is niet alleen een horloge, maar ook een super handig middel als je wilt weten hoeveel stappen je precies hebt gezet en hoeveel calorieën je hebt verbrand.

activitytracker

Veiligheid

Zorg ervoor dat er wat reflectoren aan je hardloopjas zitten of draag een veiligheidsvestje over je vest. Niet alleen ‘s avonds, maar ook overdag zorgt zo’n dingetje toch voor net wat meer veiligheid! Of draag een lichtarmband die goed zichtbaar is.

reflectoren hardloopjas

Drinkgordel

Als je nu echt een die-hard hardloper bent, zul je soms wel wat willen drinken. En om nu de hele tijd een flesje water mee te dragen, nee, dat is ook weer iets… Een drinkgordel is daarvoor de perfecte oplossing! Je draagt hem gewoon om je middel/heupen en voilà, geen problemen meer met losse flesjes!

Drinkgordel

activitytracker
 

Comments are closed.