De perfecte kleine gadget-kerstcadeautjes

Written by Harry Hilders on November 10th, 2010

Zoekend naar een goed sinterklaas- of kerstcadeau, kom je heel wat lollige kleine gadgets tegen. Bij deze een kerst-2010-minigadget-top 3!

Op nummer 3: De teruglopende klok

Juist omdat hij in eerste instantie zo normaal lijkt, bijna saai, wordt deze gadget ineens heel bijzonder als je ziet wat er “mis is”. Prachtig voor een plekje prominent boven de eettafel, om te kijken hoe lang het duurt voordat je bezoek het doorheeft! Enige minpunt: als je ’s ochtends iets te laat beneden komt, zou je met je slaapdronken kop kunnen denken dat je juist álle tijd van de wereld hebt.

Harry Hilders - Achterwaartse Klok

Op nummer 2: Zout en peperrobots!

Fantastisch om het familie-kerstdiner mee op te leuken. We geven dit jaar het zout niet door, we laten hem zelf naar tante Gerrie wandelen! Z’n vriendje de peperrobot er meteen achteraan. Dat ze even onderweg zijn, maakt niet uit. Een kerstdiner hoort lang te duren. En mocht er onderweg iets omvallen, dan weet oma vast te melden: “Zout morsen brengt geluk!”

Harry Hilders - Robots

En dan de nummer 1: De zelfwaterende bloempot!

Hij is hip, hij is vrolijk en hij geeft zélf de plant water. Hoe ideaal wil je het hebben?! Mocht je nog twijfelen of je het hebben wil, kijk dan even hoe je planten er nu bij staan. Voor dertig euro is ‘ie voor mij. Eh… Voor jou.

Harry Hilders Bloempot

De bloempot is net als de andere gadgets online te koop via bijvoorbeeld gadgetfabriek.nl

 

Leave a Comment