Twitterende katten

Written by Harry Hilders on January 22nd, 2012

Twitterende katten? Jep! Een Amerikaanse programmeur heeft zijn kattenluik zo aangepast dat het twitterberichten verstuurt. Elke keer dat één van z’n twee katten het luik gebruikt, wordt een Tweet verzonden. De katten Gus en Penny hebben een RFID-chip in hun halsband, die is gekoppeld aan hun eigen Twitter-account. Zo wordt het hele kattenverkeer gemonitord. De tweets gaan vergezeld van een foto en een leuke tekst. Bovendien gaat het luikje niet meer open voor de vreemde katten die het eten van Gus en Penny opaten. Handig! Al zijn daar goedkopere oplossingen voor te verzinnen…

Harry Hilders - DIY RFID kattenluik

bron www.twittermania.nl

Zelf doen? Op deze website wordt de hele constructie tot in detail uiteengezet!

 

Leave a Comment