Shock Clock: Geen moeite meer met opstaan

Written by Harry Hilders on May 22nd, 2017

Ben jij ook het type persoon dat steevast iedere ochtend te laat op kantoor toekomt? Je hebt iedere dag een nieuw excuus bedacht om je werkgever te sussen, maar je beseft dat dit niet zo kan blijven duren en je werk moet maken van je problemen met tijdig opstaan. Bedenk dan even dat dit verleden tijd kan worden met de aankoop van de Shock Clock!

De Shock Clock, een gadget van de nieuwste generatie kan je al aanschaffen voor 85 dollar. 85 dollar en je zal je nooit meer overslapen, nooit meer excuses bedenken en nooit meer de verveelde blikken van je collega’s moeten ondergaan.

Hoe werkt het?

Shock Clock is een polsband die zal beginnen trillen van zodra het tijd is om op te staan. Negeer je deze trillingen, dan volgt er een vervelende pieptoon en, als laatste optie, een kleine elektrische schok.
Natuurlijk hoef je niet te wachten op deze elektrische schok in de eerste plaats, maar deze methode is de ideale trainingsmanier om jezelf aan te leren uit bed te komen bij de eerste weksignalen.

Maak voorgoed komaf met laatkomen en overslapen en zeg vaarwel tegen snoozen. Pluk de dag en kom fit uit bed bij de eerste trillingen van de Shock Clock! Je zal merken dat meteen opstaan, eenvoudiger is dan het lijkt!

Voordelen

De Shock Clock is niet enkel ongevaarlijk, maar ook een vernuftige gadget die zijn opmars maakt in Europa. Ze biedt tal van voordelen en het is uiteindelijk de bedoeling dat je jezelf kan trainen in het meteen opstaan, waardoor je de elektrische schok vermijdt. Gun jezelf vandaag nog deze nieuwe levensstijl en schaf de Shock Clock aan. Je zal versteld staan van de eenvoud waarmee je jezelf kan trainen tot het eenvoudig en snel opstaan. Gedaan met 5 verschillende wekkers en alsnog te laat komen. Start vandaag nog en kom nooit meer te laat op jouw afspraken.

 

Afbeeldingsresultaat voor shock clock

 

Comments are closed.