De nieuwste hype: Fidget spinners!

Written by Harry Hilders on June 26th, 2017

Overal kom je je ze tegen, kinderen lopen te spelen met een Fidget in de hand! Op het eerste gezicht best een vreemd ding, een apart ontwerp met drie gaatjes, de Fidget! Ze zijn te verkrijgen in verschillende kleuren en als je wilt, ook nog met lampjes erin.
De Fidget is echt een hype geworden, maar wat maakt dit item nou zo geliefd?

Waar komt de Fidget vandaan?

Dat is eigenlijk het eerste wat ik me afvroeg, waar komt de Fidget vandaan en wie bedenkt er nou zoiets? De Fidget is eigenlijk al in de jaren 90 bedacht, maar het duurde dus heel wat jaren voordat ze eindelijk in Nederland ook een beetje bekendheid kregen.
De Fidget is oorspronkelijk ontworpen voor kinderen met ADHD of autisme. Door met een Fidget te spelen zouden deze groep kinderen rustiger worden en beter kunnen ontspannen.
Op dit moment is de Fidget zo onwijs populair dat de dingen bijna niet meer aan te slepen zijn. Iedereen wil deze gadget, jong en oud!

Hoe werkt het en waarom zou jij een Fidget spinner moeten hebben?

Blijkbaar is de Fidget een prima ding om je mee te vermaken, de truc is dan ook om de Fidget op je vingers te laten ronddraaien. En zelfs kinderen die anders onrustig gedrag vertonen, kunnen zich prima met een Fidget spinner vermaken. Dikke prima toch? Ook nog fijn om er bij te vertellen is dat de spinner niet veel lawaai maakt. Hij spint een beetje.

Je betaalt je niet scheel aan een Fidget gelukkig, want voor een paar euro zijn ze al te koop. Dus om het geld hoef je het niet te laten. Tenminste als ze nog te koop zijn bij jou in het dorp of stad, want ze gaan als warme broodjes over de toonbank. Denk als het zo doorgaat met deze hype, dat ze snel uitverkocht zijn. Dus wees er snel bij als je deze hype wilt uitproberen!

 

Afbeeldingsresultaat voor fidget spinner

 

Comments are closed.