Top 3 gadgets waar de ICT’er niet op zit te wachten

Written by Harry Hilders on November 2nd, 2011

Als je ze in je familie- of vriendenkring hebt, dan is het zo makkelijk om te denken: die wil een nerdy gadget. Klopt! ICT’ers zijn vaak best gek op gadgets. Maar niet elke gadget is een goeie gadget. En al snel sla je de plank volledig mis. Daarom nu de top 3 van gadgets die je NIET voor ze onder de kerstboom hoeft te leggen.

Op 3: De binaire klok

Hartstikke leuk hoor zo’n klok die in nullen en enen telt, maar ook nerds kunnen dan nog steeds niet zien hoe laat het is.

Op 2: Anything USB

Een hondje dat tegen je laptop aan begint te rijen zodra je hem in je USB-poort steekt. Een koffiewarmer, een ventilatortje, een USB-stofzuiger… Zie je jouw ICT’er al zitten met al die rotzooi aan z’n PC?

Hij heeft wel wat beters te doen met z’n USB-poorten. Dat verdwijnt dus na een korte grinnik allemaal meteen in een la.

Op 1: Het T-shirt

Harry Hilders - Nerd shirt

Geeky T-shirts moet je door de nerd in kwestie zelf laten kopen. Als jij ze koopt zijn ze allang achterhaald, of de referentie op het shirt klopt niet of is te obvious, of hij houdt helemaal niet van StarTrek of er staat een uitspraak op die de marktkoopman wel nerdy vond, maar het echt niet is. En heus niet dat iedereen zit te wachten op een Angry Birds-shirt. (Echt niet.)

 Wat wel kopen dan? Iets écht cools. Een mini-polaroid-camera. Een originele prop uit StarWars. Een CD van David Hasselhoff. En als je niks kan vinden gewoon weer een bioscoopbon. Komt helemaal goed.

 

Leave a Comment