Maak je eigen iPhonehoesje! Van karton natuurlijk…

Written by Harry Hilders on June 22nd, 2013

We blijven nog even in de regionen karton en doe-het-zelf – en wel met een iPhonehoesje van karton (dat kunnen we wel weggeven na de blogtitel)!

Harry Hilders - karton iPhone hoesje

Het vergt even wat precisiewerk, en goede materialen. Lees: karton, een goed Stanleymes en goeie lijm. Maar dan heb je dus wel wat!

Karton is hartstikke schokdempend, en begint je hoesje te slijten, dan maak je – voor bijna niks – een nieuwe. En je kunt je hoesje nog customizen ook, met stiften en wat dies meer. Hergebruikt karton is bovendien natuurlijk hartstikke duurzaam. Nouja, kortom: wat wil de moderne mens nog meer?

Hoe doen we dat? Nou, daar hebben we een mooie template voor! Hij is alleen niet precies op schaal, maar er moet een beetje uitdaging aan blijven, natuurlijk.

Harry Hilders - karton iPhone hoesje

Overnemen op karton (op dat gebied: hoe meer gegolfd, hoe beter), uitsnijde, ritsen, perforeren en lijmen… En klaar is uw kunstgebit!

Is het gelukt en ben je trots? Laat het weten in de comments, en voor je het weet staat je creatie op dit blog. (Wat is het internet toch prachtig.)

 

Leave a Comment